BELEID INZAKE BETALINGEN EN RETOURZENDINGEN


Betalingen

Betalingen voor de door ons bedrijf geleverde diensten worden gedaan door overschrijving op een lopende bankrekening of met een creditcard.

Bankkaarten worden betaald via de autorisatieserver van het centrum dat betaling verwerkt, met bankkaarten van de volgende betaalsystemen: VISA International, MasterCard World Wide, MIR.

Om voor diensten te betalen, wordt u doorgestuurd naar een betalingssite om uw kaartgegevens in te voeren. Gelieve uw bankkaart op voorhand klaar te leggen. De verbinding met de betalingssite en de overdracht van informatie worden uitgevoerd in een beveiligde modus met behulp van het SSL-versleutelingsprotocol. Als uw bank de technologie van beveiligde online betalingen Verified By Visa of MasterCardSecure Code ondersteunt, kan het zijn dat u ook een speciaal wachtwoord moet invoeren om een betaling door te voeren. U kunt de methoden en de mogelijkheid van het verkrijgen van wachtwoorden voor het doen van online betalingen controleren bij de bank die de kaart heeft uitgegeven. Deze site ondersteunt 256-bit versleuteling.


De ingevoerde informatie zal niet aan derden worden doorgegeven, behalve zoals bepaald in de wetten van de desbetreffende wetgevingen. Bankkaartbetalingen worden uitgevoerd in strikte overeenstemming met de vereisten van de betaalsystemen van Visa en MasterCard. Bij het werken met kaartgegevens wordt gebruik gemaakt van de informatiebeveiligingsnorm die door de internationale betaalsystemen Visa en MasterCard is ontwikkeld, Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), die een veilige verwerking van de bankkaartgegevens van de kaarthouder garandeert. De toegepaste technologie voor gegevensoverdracht garandeert de veiligheid van transacties met Bankkaarten door gebruik te maken van Secure Sockets Layer (SSL), Verified by Visa, Secure Code en gesloten banknetwerken met de hoogste niveau van bescherming.


Retourzendingen en terugbetalingsbeleid 

Aangezien de producten die in onze online winkel verkocht worden meestal producten zijn met een natuurlijk snelle vervaldatum, is er geen noodzaak voor retourzendingen. Om het geld voor een bestelling te retourneren, moet u contact met ons opnemen via e-mail of contactformulier en de reden voor de retourzending beschrijven. Nadat onze medewerker de situatie heeft beoordeeld, dient u de instructies te volgen. Terugbetalingen kunnen worden gedaan naar de gegevens die zijn vermeld in de retouraanvraag of naar het kaartnummer waarmee de betaling is verricht. De termijn voor een terugbetaling is afhankelijk van de bank die de kaart heeft uitgegeven en kan tot 60 dagen duren.